معرفی مجموعه فعالیت مجموعه introduction Majid organic field
مستندات معرفی مجید نیک نژاد ( موسئس مجموعه مجید ارگانیک }
مجید نیک نژاد رزومه کاری
--------------------------------------------
اصول ده گانه کشت ارگانیک TOKAII
1- برقراری ارتباطی صمیمانه و سازنده ، نه فقط بر پایه روابط و شراکتهای تجاری محض
2-تولید بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده در قالب توافقنامه بین تولید کننده و مصرف کننده ( فروش قبل از تولید )
3- پذیرش تمامی محصولات تولید شده از سوی مصرف کننده
4- قیمت گذاری منصفانه بر روی تولیدات ( قیمت گذاری بر اساس منافع دوجانبه )
5- تحکیم ارتباط دوجانبه جهت جلب احترام و اعتماد متقابل
6- مشارکت دادن عمومی از طریق ایجاد فعالیتهای گروهی
7- پرداختن به زمینه های مطالعاتی در زمینه کشت بدون کود و سم ( ارگانیک )
8- توزیع بدون واسطه محصولات تولید شده
9- ایجاد گروه کاری در تولید کننده و مصرکننده
10- تلاش برای رسیدن به آرمان نهایی در کشت محصولات ارگانیک
---------------------
آقای هادی- کربلایی مسلم - حاج آقا احمدی - سید مرتضی - مهندس علیرضا- کربلایی حسین
مراحل جداسازی و بسته بندی توسط اعضا مجموعه مجید ارگانیک
بسته بندی سفارش مشتریان و دوستان گرامی
ارسال سفارش توسط پست شهرستان آمل - تیپاکس - باربری خرمانی- اتوبوس رانی فیروزی به تمام نقاط کشور
-------------------------
کارآفرینی در کشت صیفی و سبزیجات ( اساس تشکیل مجموعه تولید توزیعی مجید ارگانیک )
کارآفرینی چیست؟
کارآفرینی : واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entreprendre به معنای " متعهد شدن " نشاُت گرفته اسـت.
بنابـر تعریف واژه نامه دانشگـاهی وبستر : کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره هـای یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی ، اداره و تقبل کند.
اقتصاد دانان نخستین کسانی بودند که در نظریه های اقتصادی خود به تشریح کارآفرین و کارآفرینی پرداختند. ژوزف شومپــیتر، کارآفرین را نیــروی محرکــه اصلی در توسعه اقتصادی می داند و می گوید: نقش کارآفرین، نوآوری است . از دیدگاه وی ارائه کالایی جدید ، ارائه روشی جدید در فرآیند تولید ، گشایش بازاری تازه ، یافتن منابع جدید و ایجاد هرگونه تشکیلات جدید در صنعت و... از فعالیت های کارآفرینان است.
---
کارآفرین کیست؟
البته به نظر میرسد صفتهای زیر، از جمله صفتهایی هستند که به کارآفرینها نسبت داده میشوند:
خلاقیت
پیشرو بودن
آینده نگاری (ساختن آینده)
آینده نگری (پیش بینی آینده)
جرات ریسک کردن
ارزش آفرینی
ایجاد اشتغال
خلق ثروت
---
سه مرحله تشخیص فرصت کارآفرینانه
شناسایی فرصت
ارزیابی فرصت
بهره برداری از فرصت.
---
چهار سوال اساسی در شروع :
1- کجا هستیم ؟( واقعیت موجود) 2-کجا باید باشیم؟ ( هدف) 3-چگونه این شکاف را از بین خواهیم برد؟ ( روش اجراء) 4-چگونه پیشرفت خود را زیر نظر خواهیم گرفت؟( ارزیابی دوره ای )
-----
اهمیت و جایگاه سیزیجات در هرم مواد غذایی
کاهش ضایعات سیب زمینی شیرین از تولید تا مصرف از اهدف مهم مجموعه مجید بوده و الحمدالله به این هدف تا حدودی زیادی دست یافتیم.
-------------
تقسیم بندی محصولات
1- محصولات ارگانیک ( بدون کود و سموم شیمیایی )
2- محصولات کشاورزی سالم ( با مصرف حداقل کود و سموم شیمیایی و باقی مانده آن در محصول تولید شده)
3 – محصولات کشاورزی به روش معمولی
4- کشت فشرده
-----
اهمیت نقش مواد آلی در کشاورزی تولید محصول سالم و ارگانیک در تولید سیب زمینی شیرین
----