Shape Shape

معرفی مجموعه فعالیت مجموعه introduction Majid organic field

Shape Shape
11/19/2022 12:13:41

معرفی مجموعه فعالیت مجموعه introduction Majid organic field

 

مستندات معرفی مجید نیک نژاد ( موسئس مجموعه  مجید ارگانیک }

مجید نیک  نژاد  رزومه کاری

فایلCV majid niknezhad

--------------------------------------------

اصول ده گانه  کشت ارگانیک  TOKAII

 

1- برقراری ارتباطی صمیمانه و سازنده ، نه فقط بر پایه روابط و شراکتهای تجاری محض
2-تولید بر اساس برنامه های از پیش تعیین شده در قالب توافقنامه بین تولید کننده و مصرف کننده ( فروش قبل از تولید )
3- پذیرش تمامی محصولات تولید شده از سوی مصرف کننده 
4- قیمت گذاری  منصفانه بر روی تولیدات  ( قیمت گذاری بر اساس منافع دوجانبه )
5- تحکیم ارتباط دوجانبه جهت جلب احترام و اعتماد متقابل
6- مشارکت دادن عمومی از طریق ایجاد فعالیتهای گروهی
7-  پرداختن به زمینه های مطالعاتی در زمینه کشت بدون کود و سم ( ارگانیک )
8- توزیع بدون واسطه محصولات تولید شده
9- ایجاد گروه کاری  در  تولید کننده و  مصرکننده
10- تلاش برای رسیدن به آرمان نهایی در کشت محصولات ارگانیک

---------------------

آقای هادی- کربلایی مسلم - حاج آقا احمدی - سید مرتضی - مهندس علیرضا- کربلایی حسین

 

مراحل جداسازی و بسته بندی توسط اعضا مجموعه مجید ارگانیک

بسته بندی سفارش مشتریان و دوستان گرامی

ارسال سفارش توسط پست شهرستان آمل - تیپاکس - باربری خرمانی- اتوبوس رانی فیروزی  به تمام نقاط کشور

-------------------------

کارآفرینی در کشت صیفی و سبزیجات ( اساس تشکیل مجموعه تولید توزیعی مجید ارگانیک )

کارآفرینی چیست؟

کارآفرینی : واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entreprendre به معنای " متعهد شدن " نشاُت گرفته اسـت.
بنابـر تعریف واژه نامه دانشگـاهی وبستر : کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره هـای یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی ، اداره و تقبل کند.
اقتصاد دانان نخستین کسانی بودند که در نظریه های اقتصادی خود به تشریح کارآفرین و کارآفرینی پرداختند. ژوزف شومپــیتر، کارآفرین را نیــروی محرکــه اصلی در توسعه اقتصادی می داند و می گوید: نقش کارآفرین، نوآوری است . از دیدگاه وی ارائه کالایی جدید ، ارائه روشی جدید در فرآیند تولید ، گشایش بازاری تازه ، یافتن منابع جدید و ایجاد هرگونه تشکیلات جدید در صنعت و... از فعالیت های کارآفرینان است.

---

کارآفرین کیست؟
البته به نظر می‌رسد صفت‌های زیر، از جمله صفت‌هایی هستند که به کارآفرین‌ها نسبت داده می‌شوند:

خلاقیت 
 پیشرو بودن
  آینده نگاری (ساختن آینده)
 آینده نگری (پیش بینی آینده)
  جرات ریسک کردن 
 ارزش آفرینی 
  ایجاد اشتغال
 خلق ثروت

---

سه مرحله تشخیص فرصت کارآفرینانه

شناسایی فرصت
ارزیابی فرصت 
بهره برداری از فرصت.

---

چهار سوال اساسی در شروع :

1- کجا هستیم ؟( واقعیت موجود) 2-کجا باید باشیم؟   ( هدف)      3-چگونه این شکاف را از بین خواهیم برد؟   ( روش اجراء)  4-چگونه پیشرفت خود را زیر نظر خواهیم گرفت؟( ارزیابی دوره ای ) 

-----

اهمیت و جایگاه سیزیجات در هرم مواد غذایی

 

 کاهش   ضایعات سیب زمینی شیرین از تولید تا مصرف از اهدف مهم مجموعه مجید بوده و الحمدالله به این هدف تا حدودی زیادی دست یافتیم.

-------------

 تقسیم بندی محصولات 

      
  1- محصولات ارگانیک ( بدون کود و سموم شیمیایی )

2- محصولات کشاورزی سالم ( با مصرف حداقل کود و سموم شیمیایی و باقی مانده آن در محصول تولید شده)

3 – محصولات کشاورزی به روش معمولی

4- کشت فشرده

-----

اهمیت نقش مواد آلی در کشاورزی تولید محصول سالم و ارگانیک در تولید سیب زمینی شیرین

 

----